Maandelijkse Motivatie Mail

Met de gratis Maandelijkse Motivatie Mail ga ik je elke maand (ja de naam zegt het al) informeren en inspireren over het motiveren van je cliënten. De bron hiervoor is Motiverende Gespreksvoering/Motivational Interviewing. Maar er zullen zeker nog andere onderwerpen over gedragsverandering de revue gaan passeren.

Waarom zul je je misschien afvragen?

Ik geef al ruim 20 jaar trainingen in Motivational Interviewing. Steeds zie ik dat de grootste uitdaging voor mijn deelnemers is om dat wat ze in mijn trainingen leren, in de praktijk te blijven toepassen. Voor mij de aanleiding om hierin dit jaar superveel te gaan investeren.
Want Leren + implementeren = Verandering creëren.

Enthousiast

Zelf ben ik een enorme fan van MGV. Het werkt echt!
Ik wil dat jij als geïnteresseerde en professional (ook) enthousiast wordt en blijft over MI. En dat je deze manier van contact maken met en motiveren van je cliënt steeds (meer) gaat gebruiken.
De Maandelijkse Motivatie Mail is een van de activiteiten die ik hiervoor heb bedacht!

Ontvang de Maandelijkse Motivatie Mails