Een prachtig 2020

2020 is van start gegaan. De eerste volle week van dit nieuwe jaar zit er bijna op.

Ik wil je nog graag een prachtig nieuwjaar wensen en gun je veel goeie momenten met iedereen waar jij je werk mee en voor doet.

Nieuwjaarsgroet 2019-2020
Klik voor een grotere versie

Misschien ben jij iemand die voornemens heeft gemaakt, zich doelen heeft gesteld, of de afgelopen periode langs zich heen heeft laten gaan en iedere dag ziet als een vervolg op de vorige en voorafgaand aan de volgende.

Zelf zit ik er altijd een beetje tussenin. Doe ik er nou aan mee…. of niet? Klinkt als ambivalent, vind je niet?

Ik kijk in deze periode meestal wel terug, kijk naar waar ik tevreden over ben geweest, naar wat ik anders zou kunnen doen, of anders ga doen… Maar eigenlijk doe ik dit het hele jaar door al.

Mijn wens is wel (al een tijdje) dat ik vaker stilsta bij wat er al is aan moois. Vandaar dat bijgevoegd gedicht me zo aansprak. Ik geef het jou ook graag mee.

Verandering op komst
Op werkgebied ga ik het komend jaar zeker door met het steeds effectiever maken van mijn trainingen. Vorig jaar heb ik hier al hard aan gewerkt (veelal onzichtbaar op de achtergrond) en dit voorjaar rond ik een onderdeel af. Dan zullen mijn driedaagse trainingen als eerste ondersteund gaan worden met een online-leeromgeving.

Ik geniet ervan om dit te ontwikkelen en heb erg veel zin om aan mijn deelnemers aan te bieden… Ik kan niet wachten!

Maar dat zal nog wel even moeten, want iets nieuws ontwikkelen kost ook veel tijd…

Maar de motivatie is er! Kortom wordt vervolgd.

 

Een hartelijke groet,

Hetty de Laat

 


Check m’n aanbod

  • Praktijkdag: 1 dag herhalen en oefenen om je MI steeds meer eigen te maken.
  • Basistraining MI: Leer makkelijker motiveren, waardoor behandeldoelen beter worden bereikt.
  • Telefonisch opfrishalfuurtje – gratis: Voor een praktische vraag over Motivational Interviewing/Motiverende Gespreksvoering.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten